SoMode: Dé Kledingwinkel voor Nette Herenschoenen

Iedere vrouw droomt wel van een man die goed gekleed is. Strak in pak, met daaronder mooie, nette schoenen. Waarschijnlijk draag je niet iedere dag een pak. Dat is ook niet nodig. Nette herenschoenen worden hierdoor juist nog belangrijker.

nette schoenen

Het belang van nette herenschoenen

Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen bij een eerste indruk kijken naar de schoenen van een man. Wanneer je de verkeerde schoenen draagt, maak je dus direct een slechte indruk. Als je armzalige of versleten schoenen draagt, wek je de indruk dat je jezelf niet goed kunt verzorgen. En dat betekent veel voor een vrouw. Nette schoenen zorgen er juist weer voor dat je overkomt als iemand die goed en stijlvol voor zich zelf kan zorgen.

Zie schoenen daarom als een investering. Besteed een keer wat meer geld aan een goed paar, en onderhoud deze. Met een goede paar nette herenschoenen kun je ook een stuk langer mee. Op lange termijn scheelt dit zelfs ook in de kosten als je telkens weer nieuwe schoenen zou moeten kopen.

Daarnaast is ook de kleur van je schoenen van belang. Veel mannen zijn niet goed in het matchen van kleuren. Daarom zie je vaak dat mannen met een zwart pak bijvoorbeeld ook zwarte schoenen dragen, om ‘safe’ te zijn. Dit is niet nodig, een goede kleurenmatch kan juist net wat extra’s geven. Probeer daarom bijvoorbeeld eens nette herenschoenen, in het blauw bijvoorbeeld. Deze zijn stijlvol en passen bij vrijwel elke kleur pak.

Natuurlijk gaat niet alles puur om de uitstraling. Het is ook van belang dat jij je goed  comfortabel voelt in de schoenen die je draagt. Bij SoMode.nl staan uitstraling en comfort op plaats nummer 1.Veel van de schoenen worden handgemaakt van topkwaliteit leer met een leren voering en een comfortabel zacht voetbed. De zolen zijn vaak sterk, met rubberen inzet.

Door deze combinatie zien de schoenen er niet alleen van buiten netjes uit, maar loop jij ook comfortabel rond met zelfvertrouwen.