Smartspeakers voor op kantoor

verzameling speakersVeel bedrijven hebben de hele dag de radio aanstaan. Helaas is de geluidskwaliteit van de gemiddelde bedrijfsradio barslecht. Jammer! Een kleine investering levert immers zoveel mooier geluid op. En dan heeft u meteen de juiste apparatuur in huis voor een vrijdagmiddagborrel of personeelsfeest.

Smartspeakers

Voor op kantoor is het natuurlijk handig als u draadloze Hi-fi speakers heeft. U heeft namelijk waarschijnlijk al genoeg draden lopen, tenzij u natuurlijk ook al uw computers en accessoires draadloos hebt. Smartspeakers zijn wat dat betreft ideaal: deze portable speakers zijn niet exorbitant duur, leveren goede geluidskwaliteit en pikken zo de muziek op die u op uw smartphone of via uw computer aan het afspelen bent. Je hebt er geen bluetooth voor nodig, waardoor je minder geluidsverlies hebt.

Let wel op de specificaties van het type smartspeaker dat u van plan bent te kopen. Sommige smartspeakers kunnen namelijk maar een apparaat herkennen, terwijl anderen er meer kunnen identificeren. Als hij er maar een kan herkennen betekent dit dat maar een computer of telefoon de muziek kan ingeven. Dat is, totdat u die uit het geheugen wist en de speaker een ander apparaat laat herkennen natuurlijk. Maar een snellere optie is om een smartspeaker te kopen die een ruimer geheugen heeft. Dan kan iedere werknemer bijvoorbeeld een afspeellijstje van een uur inklokken.

Li-Po batterijen

Waar je ook op moet letten bij de aankoop van speakers is of ze wel een goede batterij bevatten. Een dergelijk product slurpt namelijk best veel energie, dus met een paar penlights komt u er niet. De smartspeakers van Omera bevatten Li-Po batterijen. Een Li-Po batterij is de verbeterde variant van de lthium-ion batterij en gaat langer mee. Deze accu’s hebben een lage interne weerstand waardoor ze heel snel veel stroom af kunnen geven. Ook heeft de Lipo-cel geen last van het geheugeneffect zoals NiCd-cellen dat nog wel hadden.