Planten voor buiten

Planten voor buitenHoewel er bij kantoren en bedrijven bij de aankleding vaak alleen gedacht wordt aan binnen, is het ook belangrijk om de entree van het kantoor aantrekkelijk te maken. Het is het visitekaartje van het bedrijf en de eerste indruk is altijd belangrijk. Waarom niet wat mooie planten, struiken en/of bomen in de voortuin plaatsen? Of heb je alleen een betegeld paatje als entree? Daar staan een paar plantenbakken ook prima.

Bomen & Struiken

haagconiferenHeb je een grote entree zoals op de afbeelding hierboven, dan kun je gerust een hoop bomen en struiken planten. Is de entree kleiner, dan moet je oppassen dat de bomen er niet voor zorgen dat je entree niet meer te zien is. De planten en bomen moeten je bedrijf op laten vallen en er niet voor zorgen dat het juist in het niet valt.
Staat je pand vlak naast een ander bedrijf of misschien wel naast woningen? Dan kun je kiezen voor een natuurlijke afscheiding. Kies bijvoorbeeld voor een afscheiding met coniferen, die blijven namelijk het hele jaar rond mooi vol en groen.

Groenblijvende vaste planten

groenblijvende vaste plantenEen tuin met planten is leuk, maar in de winter ziet het er soms maar uit als een treurig geheel. Kies je voor groenblijvende vaste planten, dan blijft je tuin er goed uitzien. Ik neem aan dat je bedrijf het hele jaar door actief is en dan is het wel prettig als je entree er altijd goed uitziet.

Planten op stam

planten op stamAls je een betegelde entree hebt, dan kun je kiezen voor plantenbakken. Planten op stam zijn een mooi alternatief. Door de stam zien ze er elegant uit en toch nemen ze niet veel ruimte in en/of licht weg.