Huis als kantoor

bijzakelijk - thuiswerkenHet komt steeds vaker voor dat werknemers vanuit het eigen huis aan de slag gaan. De werkgever geeft daar dan ook steeds meer ruimte voor. Het scheelt reiskosten en de werkgever hoeft bovendien niet te investeren in een werkruimte. Voor de werknemer is het daarentegen fijn dat hij of zij niet elke ochtend erg vroeg op moet om de files te ontwijken! En als je jonge kinderen hebt die nog niet naar school gaan, kan je ondertussen op hen passen terwijl ze liggen te slapen. Maar het is wel belangrijk dat je een goede werkplek hebt om optimaal te kunnen functioneren.

Werkplek

Omdat je in je eigen huis werkt, mag je zelf bepalen welke meubelen je er neer zet. Zo pas je jouw privé-kantoor aan, aan het de rest van het interieur. Want zeg nou zelf: op een mooie plek ingericht naar jouw persoonlijke smaak werk je toch het prettigst? Met een stijlvol bureau van Leenbakker maak je al een goed begin met de inrichting. Zorg voor extra kastjes, zodat je al je paperassen, pennen en andere accessoires opgeborgen kunnen worden. Het volgende essentiële onderdeel op jouw persoonlijke werkplek is een goede stoel. Als je veel achter de computer zit, zorgt de juiste bureaustoel ervoor dat je geen rug-, nek- of schouderklachen krijgt. Dankzij promotiecode van Overtoom schaf je bij dit postorderbedrijf een stoel aan die binnen jouw budget en interieur past!

Aan het werk

Er mag één ding niet ontbreken op jouw persoonlijke kantoor: een gloednieuwe computer. Eentje die lekker snel is en die je puur en alleen gebruikt voor je werk. Met de kortingscode Dell haal je een stijlvolle laptop of desktop in huis. Als finishing touch voeg je nog wat persoonlijke accessoires toe aan je kantoor-aan-huis. Nu ben je klaar om hard aan de bak te gaan!