Feestelijke winterbrunch in gratis feestzaal

Soepbuffet aangepast webWilt u het jaar samen met uw personeel en/of zakenrelaties afsluiten of het nieuwe jaar inluiden op een prachtig locatie met een heerlijke brunch? De stijlvolle kapelzaal wordt omgetoverd tot een intieme sfeervolle ruimte met culinaire verrassingen en gastgericht personeel. In de maanden december en januari is de feestzaal voor de winterbrunch gratis.

Wat zit er allemaal bij de winterbrunch?

HorecaVakPunt

Woudschoten sluit zich aan bij HorecaVakPunt

Vanaf heden is Woudschoten aangesloten bij HorecaVakPunt. HVP is een landelijke organisatie die de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs stimuleert en ondersteunt, om de kwaliteit van het praktijkleren in de Horeca te versterken.
HVP is voor bedrijven, die het belangrijk vinden dat leerlingen zowel binnen het leerbedrijf als op school goed begeleid worden en zich kunnen ontwikkelen tot goede vakmensen.

De werkgroep waar Woudschoten bij is aangesloten bestaat uit medewerkers uit de hotellerie en restaurantwezen, daarnaast nemen ook medewerkers van onderwijsinstellingen zitting in de werkgroep. Ook worden Kenwerk en Koninklijke Horeca Nederland regelmatig uitgenodigd om bijeenkomsten bij te wonen.