3 Redenen Waarom Het Belangrijk is om Bedrijfskleding te Laten Bedrukken

In veel bedrijfstakken is herkenbare bedrijfskleding een zinvolle uitgave. Uit veiligheidsoverwegingen bijvoorbeeld, maar ook om een bepaalde professionaliteit uit te stralen. Wist je dat je bedrijfskleding kan laten bedrukken met je bedrijfslogo bijvoorbeeld, of een ander herkenbaar beeldmerk? Een ook daar zijn redenen genoeg. We hebben er drie voor je op een rijtje gezet.

Allemaal hetzelfde

Als je personeel als een team werkt, is het goed als men allemaal hetzelfde draagt. Dit versterkt het teamgevoel. Op welke tree van de bedrijfsladder een personeelslid ook staat: in bedrijfskleding is iedereen een. Vooral als je kiest voor bedrukte bedrijfskleding. Er zijn veel mensen die eenheid erg belangrijk vinden. Uiteraard kun je ervoor kiezen om de chef nét een ander shirtje te geven, maar dat is aan jezelf. Ook personaliseren met initialen of (voor) naam is mogelijk. Een groot voordeel van bedrijfskleding is dat er nooit iemand met ongepaste kleding naar het werk komt. Je hebt in de hand wat je personeel draagt.

Zorg er wel voor dat je kiest voor kwalitatief goede kleding. Je wilt immers als bedrijf niet geassocieerd worden met een vaal verwassen shirtje. Ook het bedrukken met je logo laat je bij voorkeur door een professional doen. Alleen dan heb je de zekerheid dat de bedrukte bedrijfskleding mooi blijft in de was en uitstraalt wat je als bedrijf ook uit wilt stralen: kwaliteit!

Herkenbaar voor de klant

Vooral als je klanten ook op de werkvloer te vinden zijn, is het handig als je personeel herkenbaar is. Zo weet men precies wie men moet aanspreken als er iets niet duidelijk is. Maar ook als je buiten werkzaam bent, is het handig als men weet wie verantwoordelijk is. Bedrijfskleding is dan een stap, maar bedrijfskleding dat bedrukt is met een logo de volgende. Dit vergroot de herkenbaarheid en maakt dat er geen onduidelijkheid is.

Het is niet alleen dat je personeel meer zichtbaar is voor de klant, het is ook dat een nieuwe klant je ook weet te vinden. Werkkleding is naast handig ook een middel om een imago hoog te houden. En wat wil je misschien nog liever dan herkenbaar zijn? Professionaliteit uitstralen! Dat is precies wat bedrukte werkkleding doet.

Reclame

Door met je logo te strooien, wordt het herkenbaar voor je potentiële klant. Zo kun je reclame maken bij de plaatselijke voetbalvereniging door je logo op een groot bord af te laten drukken. Ook het logo op je bedrijfspand en op de auto’s van de zaak doen het goed. Bedrijfskleding met je logo laten bedrukken is daar een mooie aanvulling op. Het maakt het totaalplaatje compleet. Hoe meer je je logo laat zien, hoe beter. Binnen korte tijd kan niemand om jouw bedrijfslogo heen!

Laat je de bedrijfskleding met een logo bedrukken, dan is de kans groot dat het T-shirt alleen op werk gedragen wordt. Tenzij je personeel erg trots is voor jouw bedrijf te werken en dat graag aan de buitenwereld toont. En ook die handige regenjas met logo mag ook best op straat gedragen worden. Dat is immers een extra reclamemomentje! Bovendien: als personeel fier jouw bedrijfsjas draagt, is hij vast en zeker een zeer loyale werknemer. En daar kun je nooit genoeg van hebben.